Onderhoud

Onderhoud vloeren
Het goed onderhoud van vloeren is van essentieel belang, aangezien u de authentieke uitstraling op die manier prima kunt bewaren. Bovendien zorgt u voor het behoud van kwaliteit, waardoor u lang plezier zal hebben van de vloer. Wij kunnen het onderhoud van houten vloeren voor u uitvoeren, waarbij we natuurlijk gebruik maken van de best beschikbare materialen.

Onderhoud van vloeren bij olie
Het onderhoud van vloeren met een afwerking van vloerolie is het meest intensief, maar zorgt aan de andere kant dan ook voor een mooi resultaat. Dweil de vloer in ieder geval niet te nat en maak bij voorkeur gebruik van een olie van Woca of Aquamarijn. Dit zijn de merken waar wij mee werken voor het onderhoud van uw houten vloer. De zachte natuurzeep van Woca brengt de vloer in een goede conditie en zorgt voor een beschermlaagje. Vuil en water krijgen geen kans om uw houten vloer aan te tasten, waardoor het onderhoud van de vloer in uitstekende handen is.

Onderhoud houten vloeren bij hardwaxolie
Heeft u een parketvloer afgewerkt met een soort hardwaxolie? Dit is een drogende olie die net wat meer glans geeft dan een standaard vloerolie. Het voordeel hiervan is dat u de vloer uitstekend kunt dweilen met een hardwax onderhoudsmiddel, al is het verstandig om dit niet te nat te doen. Uw vloer heeft van zichzelf al een bescherming tegen vocht en vuil, waardoor de parketvloeren met een hardwaxolie heel mooi blijft. Het onderhoud van vloeren is bij ons in goede handen.

Onderhoud vloeren met lak

Parketvloeren met lak vragen om relatief weinig onderhoud. Het onderhoud van uw houten vloer bestaat eigenlijk alleen maar uit het stofvrij maken hiervan en het afnemen met een goed uitgewrongen doek. U kunt daarnaast gebruik maken van een speciaal reinigingsmiddel, waar de merken Rigo en Hermadix uitstekend in thuis zijn. De lak is verkrijgbaar in extra mat, mat, zijdeglans en hoogglans. Wij adviseren u graag over het juiste onderhoud van de houten vloer. Op die manier zorgt u ervoor dat de parketvloer van een uitstekende kwaliteit blijft, zodat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft.