Parket

Parketvloeren
Wilt u een mooie parketvloer laten leggen, bijvoorbeeld omdat u druk op zoek bent naar de authentieke uitstraling die het hout te bieden heeft? Vloeren-service.nl werkt uitsluitend met kwaliteitsvloeren en zorgen er op die manier voor dat u er tientallen jaren plezier van zal hebben. Maak een keuze uit de verschillende houtsoorten, afmetingen en patronen. Uiteraard kunnen we u daar bovendien uitstekend over adviseren.

Parketvloer in patroon
De vloer is op een traditionele manier te leggen, maar u kunt daarnaast kiezen voor een zogenaamde Tapis vloer. Ga voor een bijzondere of juiste een ambachtelijke manier van leggen, aangezien we de houten vloeren kunnen plaatsen op de manier die u wenst. We zorgen met een houten vloer van puur kwaliteitshout voor een unieke vloer, waar u bijzonder veel plezier van zal hebben.

Behandeling van de parketvloer

Uiteraard is de behandeling van de houten vloer van essentieel belang, aangezien u op die manier het onderhoud van vloeren kunt beperken. U kunt kiezen uit bijv. olie, lak, hardwax of verf, vormen van onderhoud die we stuk voor stuk uitstekend leveren. Vertel ons uw eigen wensen, zodat we op basis van uw houtsoort op zoek kunnen gaan naar het juiste onderhoud van de houten vloer. Uiteraard kunnen we uw parket schuren, om een renovatie uit te voeren en ervoor te zorgen dat u er weer jaren tegenaan kunt.

Parketvloer laten verven
Wilt u uw parketvloer laten schuren en bent u toe aan iets nieuws? Kies dan voor het verven van de vloer, aangezien we op die manier zorgen voor een totaal nieuwe uitstraling. Het is nu een trend om parketvloeren te verven, uiteraard in ieder gewenste kleur. Heeft u de vloer elders al aangeschaft, maar wilt u deze vakkundig laten leggen? Geen probleem, wij zijn u graag van dienst met uw houten vloer, zodat u een goede basis legt voor een ultiem woongenot.